petak, 18 oktobar 2019 22:00

Junak mog doba: Mali-veliki čovek

Оцените овај чланак
(0 Гласова)

Nikada nisam verovala u "junake" koji su javnosti predstavljeni kao uspešni, moćni, slavni, ostvareni kako u poslovnom tako i u privatnom životu. Nisam impresionirana modernim herojima koji nas uz osmeh savetuju kako da budemo uspešniji, napredniji, mladji, mršaviji, bogatiji...pričaju nam da nam je život lep i da volimo sebe. Neka njih neka šire ljubav i dive se sami sebi.

Junak mog turbulentnog doba je svaki vredan, čestit čovek, koji časno i pošteno zaradjuje za život i takodje dostojanstveno i skromno životari od prvog do prvog, podignute glave, čistih misli i dobre duše.

Junak mog doba je svaka majka koja žonglira izmedju uspešne karijere i mirisa domaće supe i ajvara, koja pri tome svojim sinovima i kćerkama promoviše da budu pošteni, radni, moralni i da ne prodaju obraz.

Junak ovog brzog vremena je svaki muškarac koji je stub kuće, radi dva ili više poslova kako bi deci i unucima podario malo bolje parče kolača.

Moji junaci su svi mladi, obrazovani, talentovani momci i devojke koji svoja znanja i saznanja promovišu ovde i veruju u svoj rad i talenat, mudro izbegavajući nepristojne ponude.

Moji junaci su svi radni, vredni, čestiti ljudi, koji šire pozitivnu energiju i promovišu zdrava moralna načela. Poštujem i volim malog-velikog čoveka, kaže Aleksandra Ranković, novinarka i direktorka marketinga i prodaje RAM Mreže i Radio Lune Užice.